Om mig

HVIEDSVERDEN

HviedsVerden er hæklede designs til børn og babyer.
Bag HviedsVerden står Camilla Hvied, der er designer og udvikler af alle hækleopskrifterne.
 

MINE DESIGNS

I mine designs har jeg fokus på komfort, funktionalitet og at følge tidens trends. Det er vigtigt for mig at det tøj jeg designer, passer til den hverdag børn/babyer har sammen med deres familier. Dermed også at det sidder godt på dem, og ikke kravler op eller falder ned, når de tumler rundt som børn og babyer jo gør. 
Det er kombinationen af det funktionelle og det moderne jeg bestræber mig på at ramme hver gang jeg laver et design. 

Et design kan tage mig flere måneder at lave, da jeg bruger meget tid på at finde de helt rigtige metoder og former til designet. Ofte tager det mig 2-3 forsøg før den er der. Jeg elsker det puslespil der er i at få det hæklede til at se eksklusivt og lækkert ud. 

 

MINE OPSKRIFTER

Jeg mener, at for at gøre en opskrift nemt forståelig så kræver det illustrationer, billeder og guides. I mine opskrifter er der derfor altid en illustration, der viser hvilken del af projektet du nu er i gang med. Det er nogle gange svært at se sammenhængen eller forstå, hvordan det skal ende med at blive til et endeligt produkt, hvis man ikke har overblikket fra start.
Ved de lidt svære dele af opskrifterne vil i se guides som er "step-by-step" guides, så man kan følge billederne slavisk og visuelt se om man gør det rigtigt.  

Mine opskrifter er altid testhæklet og prøvet på inden de bliver udgivet. Det vil sige, der altid er andre personer der har læst opskriften igennem for fejl/mangler og derved også har testet tøjet på rigtige børn.